24ωρο Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 99 31 583

Καριέρα

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΜΕGA GROUP SECURITY  έχει όραμα και βασίζεται στην ισχυρές αξίες της μέσα από μια μεγάλη επαγγελματική  διαδρομή.
Εχει ένα ξεκάθαρο Όραμα και μια σειρά από Αξίες που εξασφαλίζουν, ότι το σύνολο των εργαζομένων έχουν πλήρη γνώση και κατανοούν απόλυτα την στρατηγική του, καθώς επίσης και το δικό τους ρόλο στην υλοποίηση αυτής.
 

Ανθρώπινο Δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της MEGA GROUP SECURITY καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών όπως αυτές προκύπτουν από το εύρος των δραστηριοτήτων της , ενώ σε συνεργασία με οίκους συμβούλων του εξωτερικού εκπαιδεύονται διαρκώς τα επιχειρησιακά στελέχη και οι εργαζόμενοι της MEGA GROUP SECURITY για την υλοποίηση των διαφόρων συμβάσεων.
Η επιλογή προσωπικού με ποιοτικά κριτήρια, η ακεραιότητά τους, η  αφοσίωση σε πλήρη παρακολούθηση με την διοίκηση, μπορεί να προβλέψει και να αποφύγει κάθε είδους κίνδυνο. Η κατάρτιση του προσωπικού μας συνεχώς εμπλουτίζεται με συμμετοχή σε σεμινάρια, γνώση μεθόδων οι οποίες συνεχώς εξελίσσονται ώστε να είναι σε θέση να προβλέψει και να διαχειρισθεί επικίνδυνες για την ασφάλεια καταστάσεις.
Το ανθρώπινο δυναμικό χωρίζεται σε διοικητικό και εκτελεστικό, βάσει των πελατειακών μας καλύψεων.
 
Οι άνθρωποι μας 

οι ανθρωποι μαςΔίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των καλύτερων για τη κάθε θέση, στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, στην παροχή των απαραίτητων ευκαιριών και στην έμπνευση των αξιών της εταιρείας.
Ο λεπτομερής καθορισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών στις διάφορες θέσεις εργασίες που συνθέτουν τη δομή της επιχείρησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της και για την επιτυχή εξυπηρέτηση των διαφόρων αναγκών και απαιτήσεων της.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας στον τομέα φύλαξης, διέπεται νόμιμα από τις κρατικές αρχές, κατέχοντας άδεια ασφαλείας Ν2518/97 & είναι ασφαλισμένοι στον Εθνικό μας Κρατικό φορέα βάσει νόμου.
Προτεραιότητα της εταιρίας για συνεργασία είναι να πληρούνται οι κάτωθι βασικές προϋποθέσεις. Βασικός άξονας όμως της έναρξης και συνέχειας της συνεργασίας μας είναι η αποδεδειγμένα καθημερινή  συμπεριφορά του φρουρού με την φιλοσοφία της εταιρίας μας.

-Απαραίτητη είναι η άδεια εργασίας security.
-Η εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση είναι επιθυμητή.
-Τομέας Δραστηριότητας & Τίτλος Θέσης Εργασίας -Τομέας: Επαγγέλματα Ασφαλείας
-Τίτλος Θέσης: Προσωπικό Ασφαλείας
-Περιοχή Εργασίας Αθήνα
-Είδος Απασχόλησης Πλήρες Ωράριο, Μειωμένο Ωράριο, Μόνιμη απασχόληση
-Ηλικία Από: 18 Έως: 35
 
Αποστείλατε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Γιατί σε εμάς