• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας όταν δεν Πετάτε

ή δεν Κολυμπάτε

2 way

Εσείς επιλέξτε το μονοπάτι σας ...

εμείς θα σας κρατήσουμε ασφαλή

Ο χρόνος είναι Πολύτιμος για να σας απασχολούν πολλά...

Αφήστε την ασφάλεια σε εμάς...

dreamChild

Ασφαλίστε ό,τι

Σας είναι πολύτιμο!!!

Video

Όταν η φύλαξη των εγκαταστάσεών σας είναι το πρώτο που σκέφτεστε

Μη πάτε μακρυά

Εκδήλωση φωταγώγησης του ιστορικού σήματος της Ολυμπιακής στην πόλη μας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μία υπέροχη γιορτή ήταν η φωταγώγηση του ιστορικού σήματος της Ολυμπιακής που πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης. Μια γιορτή με μεγάλη σημειολογία. Μια γιορτή που ο καθένας θα μπορούσε να βρει ένα μήνυμα.
Το κύριο μήνυμα όμως που έστειλε η χθεσινή γιορτή δια στόματος του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, ήταν ότι η Ελλάδα πρέπει και πάλι να γίνει η Ελλάδα των πέντε Ηπείρων και των επτά Θαλασσών, όπως ήταν, όταν η Ολυμπιακή Αεροπορία πετούσε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και να αφήσει πίσω της την Ελλάδα των λαθών, της μιζέριας, της κομματοκρατίας και των κακών διοικήσεων.

Μπροστά σε δύο χιλιάδες πολίτες, χθες το βράδυ το "Βrand Name", που όπως είπε ο Βασίλης Τσατσαράγκος, πρόεδρος του Συλλόγου ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ (Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας), βρίσκεται στην 54η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και σήμερα διαθέτει την αξία του, φωτίστηκε κάτω από τα χειροκροτήματα του κόσμου.

 

olumpiakh2‘’Τίποτα δεν πεθαίνει αν δεν έχει σβήσει από τη μνήμη και την ψυχή των ανθρώπων που το αγάπησαν’’ τόνισε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης λίγο πριν φωτιστούν και πάλι οι κύκλοι του θρυλικού σήματος.
Ο πρόεδρος του ΠΟΛ.ΚΕ.ΟΑ. Βασίλης Τσατσαράγκος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την άψογη συνεργασία με το Δήμο στην ανακαίνιση και φωταγώγηση του σήματος, ενώ ο Γεώργιος Σταύρου, εκπρόσωπος των 20.000 εργαζομένων στην Ο.Α. μίλησε για τη δυνατότητα αναβίωσης της Ολυμπιακής Αεροπορίας. ‘’Αξίζει ένας τεράστιος έπαινος στον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο’’ είπε, ‘’γιατί το σήμα που απόψε θα φωτιστεί σε λίγο καιρό θα κατέληγε παλιοσίδερα γιατί ήταν εντελώς εγκαταλελειμμένο’’.
‘’Μεγάλο σχολείο’’ χαρακτήρισε την Ο.Α. ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος υπήρξε για 23 χρόνια πιλότος του εθνικού μας αερομεταφορέα και ευχήθηκε να βρεθεί ο τρόπος, είτε από την πολιτεία, είτε από ιδιώτη, να ξαναζωντανέψει. 
Η Ολυμπιακή Αεροπορία χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία έγινε η εταιρεία των 5 Ηπείρων και των 7 θαλασσών. Από σήμερα, πάλι χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στην ευρύτητα σκέψης του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, θα θυμίζει με τους φωτισμένους κύκλους της πως η Ελλάδα όταν θέλει μπορεί.
Η εταιρεία μας τιμώντας την εκδήλωση αυτή ήταν παρούσα στην ασφάλεια της διοργάνωσης.olumpiakh3

olumpiakh4

olumpiakh5

olumpiakh7

olumpiakh6


© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL