• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας όταν δεν Πετάτε

ή δεν Κολυμπάτε

2 way

Εσείς επιλέξτε το μονοπάτι σας ...

εμείς θα σας κρατήσουμε ασφαλή

Ο χρόνος είναι Πολύτιμος για να σας απασχολούν πολλά...

Αφήστε την ασφάλεια σε εμάς...

dreamChild

Ασφαλίστε ό,τι

Σας είναι πολύτιμο!!!

Video

Όταν η φύλαξη των εγκαταστάσεών σας είναι το πρώτο που σκέφτεστε

Μη πάτε μακρυά

Aπολογισμός 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Προμηθειών & Διοίκησης Εφοδιασμού που διοργάνωσαν από κοινού το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών και ο Hellenic Logistics Association στις 20 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.
 

To συνέδριο αποτελεί μέρος των πολύ επιτυχημένων συνεδρίων που διοργανώνει το ΕΙΠ τα τελευταία χρόνια τα οποία έχουν ως στόχο την κατάρτιση των στελεχών που εργάζονται στο χώρο των Αγορών, των Προμηθειών και της Διοίκησης Εφοδιασμού.
 
Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών & Διοίκησης Εφοδιασμού δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί χωρίς την ουσιαστική συμβολή των χορηγών οι οποίοι ήταν αρωγοί από την πρώτη στιγμή των προετοιμασιών του συνεδρίου μεταξύ των οποίων και η Mega Group Security ΑΕ.
 
Οι εργασίες του συνεδρίου με τίτλο «Innovation: A path to the future» ξεκίνησαν με τον χαιρετισμό του Καθηγητή και Προέδρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών κ. Λάμπρου Λάιου η ομιλία του οποίου είχε ως στόχο την ενημέρωση των συνέδρων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο των Προμηθειών, των Αγορών και των Logistics και τα σύγχρονα πρότυπα που επικρατούν στο χώρο. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναπτύχθηκαν θέματα από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές (Keynote speakers) με ενδιαφέρουσες ομιλίες και τοποθετήσεις.
 
Οι στοχευμένες παρουσιάσεις τους και οι ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις των συνέδρων προσέθεσαν αξία στις εργασίες του συνεδρίου και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός γόνιμου διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων. Επιπλέον, ειδικό ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι ειδικές εισηγήσεις των συμμετεχόντων στα panels από εξειδικευμένα στελέχη του χώρου των Προμηθειών, των Αγορών και των Logistics, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα θεμάτων και μεταφέροντας γνώση, εμπειρία αλλά και επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 200, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη μεγαλειώδη συνάντηση και συνεχάρησαν την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου για την επιλογή της θεματολογίας, των ομιλητών και για τη γενικότερη οργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών είναι ο ελληνικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με την προώθηση της Διοίκησης Εφοδιασμού. Μέλος του International Federation of Purchasing & Supply Management διευκολύνει και βελτιώνει την τεχνογνωσία στο supply management αλλά και τις πρακτικές των επιχειρήσεων, οι δραστηριότητες του οποίου περιλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων σχετικών με την επιστήμη της διοίκησης εφοδιασμού καθώς επίσης και εκδόσεις, άρθρα και έρευνα στο αντικείμενο των Αγορών, των Προμηθειών και των Logistics.
 
 

© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL