• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας όταν δεν Πετάτε

ή δεν Κολυμπάτε

2 way

Εσείς επιλέξτε το μονοπάτι σας ...

εμείς θα σας κρατήσουμε ασφαλή

Ο χρόνος είναι Πολύτιμος για να σας απασχολούν πολλά...

Αφήστε την ασφάλεια σε εμάς...

dreamChild

Ασφαλίστε ό,τι

Σας είναι πολύτιμο!!!

Video

Όταν η φύλαξη των εγκαταστάσεών σας είναι το πρώτο που σκέφτεστε

Μη πάτε μακρυά

Η Mega Group Security χορηγός στο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών & Διοίκησης Εφοδιασμού

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Η MEGA GROUP SECURITY στα πλαίσια της επικοινωνίας της, συμμετέχει ως χορηγός στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών & Διοίκησης Εφοδιασμού που διοργανώνεται την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Λεωφόρος Συγγρού 103-105, Αθήνα).
 

Συμμετέχουν Στελέχη εταιρειών όπως:
image002
 
Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Εφοδιασμού πραγματοποιείται σε περίοδο καμπής για την Ελληνική οικονομία. Οι αλυσίδες εφοδιασμού αποδεδειγμένα είναι ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις που καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που αυτές τους προσφέρουν.
 
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Προμηθειών και το Hellenic Logistics Association με το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προμηθειών και Εφοδιασμού φιλοδοξούν να συμβάλουν στην ανάδειξη του ουσιαστικού ρόλου και των καινοτόμων δράσεων των Τμημάτων Προμηθειών και της Διοίκησης Εφοδιασμού για την αποτελεσματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 
Σκοπός του συνεδρίου μας είναι η παρουσίαση και η ανάλυση των σύγχρονων προκλήσεων του εφοδιασμού, η καταγραφή των διεθνών τάσεων και η επαγγελματική ανάπτυξη των αντίστοιχων στελεχών. Το επερχόμενο συνέδριο αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων διοργανώσεων με θέμα τις προμήθειες και τη διοίκηση εφοδιασμού στη χώρα μας αλλά και ευκαιρία συνάντησης Ανωτάτων αλλά και Ανωτέρων Στελεχών Προμηθειών, Εφοδιασμού και Logistics με Επιχειρηματίες και Ακαδημαϊκούς.
 
Δήλωση συμμετοχών στο site του Ελληνικού Ινστιτούτου Προμηθειών: https://www.hpi.gr/hellenicpurchasinginstitute/
 
 

© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL