• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτική Απορρήτου

Ο ιστότοπος www.megagroupsecurity.gr ανήκει στην Εταιρεία«MEGA GROUP SECURITY A.E.», που εδρεύει Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Γούναρη, αριθ. 227, Τ.Κ. 16674, ΑΦΜ 997518518, τηλ. +30 210 99 31 583, e-mail: info@megagroupsecurity.gr.

Η Εταιρεία σέβεται τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και προσαρμόζει τις λειτουργίες του Ιστοτόπου, το λογισμικό που χρησιμοποιεί και τον τρόπο παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών της, στα εκάστοτε αυστηρά πλαίσια του νόμου, προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών του Ιστοτόπου.

Πρωταρχικό μέλημα της Εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό στα δικαιώματα, τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την ιδιωτική ζωή, καθώς και στο απόρρητο της επικοινωνίας των χρηστών του Ιστοτόπου, γι’ αυτό και λαμβάνουμε όλα τα πρόσφορα και αναγκαία μέτρα στα πλαίσια του νόμου, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνολογικές διαδικασίες, προηγμένο τεχνικό εξοπλισμό και λογισμικό, ήδη από τον σχεδιασμό των συστημάτων μας και εξ ορισμού.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου απευθύνεται στους χρήστες του ιστοτόπου. Ως εκ τούτου οι λέξεις «εσείς», «εσάς», «σας» και εν γένει η χρήση β΄ πληθυντικού προσώπου αφορούν τον χρήστη του Ιστοτόπου κατά περίπτωση. Η χρήση α΄ πληθυντικού προσώπου δηλώνει ενέργειες της Εταιρείας ως διαχειριστή του ιστοτόπου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ&ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η παρούσα Πολιτική ισχύει για κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπωνστο πλαίσιο λειτουργίας του Ιστοτόπου και περιγράφει τις βασικές Αρχές, εγγυήσεις και σκοπούς σύμφωνα με τους οποίους η Εταιρεία συλλέγει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται Προσωπικά σας Δεδομένα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική.

Η Πολιτικήαφορά όλους όσους περιηγούνται στον παρόντα ιστότοπο, εγγράφονται στη λίστα παραληπτών των ενημερωτικών δελτίων του ιστοτόπου μας (newsletters), χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες και έρευνες της Εταιρείας (σχετικές με τον Ιστότοπο), αλληλεπιδρούν με την Εταιρεία στα social media (σχόλια και αξιολογήσεις σε σελίδες μας), αξιολογούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας σε ιστοσελίδες τρίτων κ.ο.κ.. Στις ανωτέρω ενδεικτικά αναφερόμενες περιπτώσεις η Εταιρεία μας δύναται να συλλέξει και επεξεργαστεί προσωπικά σας Δεδομένα.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η συλλογή, επεξεργασία και προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την Εταιρεία γίνεται σύμφωνα με  τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, όπως συμπληρώνεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, τον Ν. 4624/2019και τις οδηγίες, αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Α.Π.Δ.Π.Χ.).

ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η Εταιρεία συλλέγει Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που σας αφορούν, είτε απευθείας από εσάς, είτε μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Η συλλογή γίνεται μέσω του παρόντος ιστοτόπου ή/και με άλλους τρόπους (μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαγωνισμοί, Cookies, analyticstools κλπ).

ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η χρήση του ιστοτόπου και των παρεχομένωνμέσω αυτού υπηρεσιών προϋποθέτει αλλά και επιβεβαιώνει την αποδοχή από εσάς, της Πολιτικής Απορρήτου.

ΟΡΙΣΜΟΙ

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν εφαρμογή:

«Υπεύθυνος επεξεργασίας» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

«Εκτελών την επεξεργασία» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας.

«Προσωπικά Δεδομένα» ή «Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα» ή «Δεδομένα»είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («Υποκείμενο των Δεδομένων»ή «Υποκείμενο», εδώ και χρήστης)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

«Προσωπικά Δεδομένα Ειδικών Κατηγοριών» ή «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα» είναι κάθε είδους πληροφορία, η οποία αποκαλύπτει τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό του.

«Επεξεργασία» είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

«Αποδέκτης» είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας, στα οποία κοινολογούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε πρόκειται για τρίτον είτε όχι.

«Τρίτος» είναι οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή, υπηρεσία ή φορέας, με εξαίρεση το υποκείμενο των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τον εκτελούντα την επεξεργασία και τα πρόσωπα τα οποία, υπό την άμεση εποπτεία του υπευθύνου επεξεργασίας ή του εκτελούντος την επεξεργασία, είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

«Περιορισμός της επεξεργασίας» είναι η επισήμανση αποθηκευμένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με στόχο τον περιορισμό της επεξεργασίας τους στο μέλλον

«Συγκατάθεση» του υποκειμένου των δεδομένων είναι κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

«Χρήστης» είναι  χρήστης του διαδικτύου που εισέρχεται, περιηγείται και χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο.

«Εταιρεία» είναι η εταιρεία «MEGA GROUP SECURITY A.E.».

«Ιστότοπος» είναι ο ιστότοπος www.megagroupsecurity.gr.

«Πολιτική Απορρήτου» ή «Πολιτική» είναι η παρούσα πολιτική απορρήτου.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Για κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που διενεργείται από την Εταιρεία ή τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο λειτουργίας του Ιστοτόπου, αποκλειστικά για τους σκοπούς και κατά τον τρόπο που η Εταιρεία καθορίζει, Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η Εταιρεία με την επωνυμία «MEGA GROUP SECURITY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ», e-mail: info@megagroupsecurity.gr.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • Για να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε το όνομακαι επώνυμο που μας δηλώνετε, το e-mail σας, το θέμα της επικοινωνίας,καθώς και τις πληροφορίες που καταχωρείτε στο σχετικό πλαίσιο (Μήνυμα).
  • Για να σας αποστέλλεται σχετικό ενημερωτικό δελτίο (
  • Όταν επισκέπτεστε την ενότητα «Επιχειρησιακοί Υπάλληλοι» στην ιστοσελίδα https://www.megagroupsecurity.gr/sekiouritades-profile-carrier/douleia-securitades.html, επιλέγοντας Στείλε Βιογραφικό ενεργοποιείται οδικός σας mail client (thunderbird, outlooketc) και τίθεται ως διεύθυνση αποστολής το e-mail info@megagroupsecurity.gr ώστε αφού επισυνάψετε το βιογραφικό σας σημείωμα να μας το αποστείλετε. Σε αυτήν την περίπτωση συλλέγουμε το Βιογραφικό σας Σημείωμα.
  • Όταν επικοινωνείτε με την Εταιρεία μας με οποιονδήποτε τρόπο (e-mail, τηλέφωνο, φόρμες επικοινωνίας, fax, social media κλπ), συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία που δηλώνετε/καταχωρείτε.
  • Προσωπικά σας δεδομένα (όνομα προφίλ, σχόλια, επισημάνσεις και άλλες πληροφορίες που σας αφορούν και μας κοινοποιείτε εσείς) συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά την επίσκεψή σας σε λογαριασμούς, σελίδες και κανάλια του Ιστοτόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπως
  • Αρχεία αναγνώρισης – «Cookies»: O παρόν ιστότοπος έχει πρόσβαση και αποθηκεύει Cookies, καθώς και συναφείς τεχνολογίες στον υπολογιστή σας. Cookies εγκαθιστά ο ιστότοπος μας και τρίτοι. Για περισσότερες πληροφορίες για την έννοια – συλλογή και χρήση Cookies από τον Ιστότοπο διαβάστε την Πολιτική .

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ–ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η Εταιρεία δεν συλλέγει ούτε ζητά να αποκτήσει πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων (ευαίσθητα). Οι χρήστες οφείλουν να μην αναρτούν / αποστέλλουν δεδομένα ειδικών κατηγοριών, που αφορούν τους ίδιους ή τρίτους. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιαδήποτε πληροφορία που αναρτά / στέλνει ο χρήστης και αποκαλύπτει δεδομένα ειδικών κατηγοριών. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι του χρήστη / τρίτου ή των Αρχών για τυχόν ζημία του Υποκειμένου των Δεδομένων από τυχόν επεξεργασία ειδικών κατηγοριών δεδομένων, που οφείλεται σε πράξη ή παράλειψη του χρήστη κατά παράβαση της παρούσας απαγόρευσης.

Για τη χρήση των υπηρεσιών του Ιστοτόπου απαιτείται η πλήρης δικαιοπρακτική ικανότητα του χρήστη καθώς και να έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του. Απαγορεύεται η χρήση του Ιστοτόπου σε ανηλίκους. Η Εταιρεία δεν επεξεργάζεται δεδομένα ανηλίκων και θα διαγράψει αμέσως τα δεδομένα ανηλίκου εφόσον αντιληφθεί ή πληροφορηθεί ότι οποιοσδήποτε ανήλικος χρησιμοποιεί τον Ιστότοπο. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση έναντι οποιουδήποτε και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τυχόν χρήση του Ιστοτόπου από ανήλικο. Την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη έχει ο γονιός / κηδεμόνας / επίτροπος / ασκών τη γονική μέριμνα και κάθε άλλος που έχει την ευθύνη για την επιμέλεια του προσώπου του ανηλίκου καθώς και ο ίδιος ο ανήλικος στις περιπτώσεις που ο νόμος προβλέπει.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Εταιρεία μας συλλέγει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο νόμιμο και διαφανή για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν τα υποβάλει σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς. Η Εταιρεία καταβάλει τις αναγκαίες προσπάθειες, ώστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διατηρεί και επεξεργάζεται να είναι πάντα ακριβή και επικαιροποιημένα αλλά και κατάλληλα και συναφή και να περιορίζεται η συλλογή και επεξεργασίαστα απολύτως αναγκαία δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά και στο αναγκαίο για τους σκοπούς αυτούς μέτρο. Ακόμη τα δεδομένα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή για εξυπηρέτηση άλλων νόμιμων σκοπών. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλειά τους, μεταξύ άλλων την προστασία τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, διαρροή, υποκλοπή, καταστροφή ή φθορά, με τη χρησιμοποίηση κατάλληλων τεχνικών ή οργανωτικών μέτρων.

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

- Η Εταιρεία επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν συγκατάθεσής σας, όταν σας ζητά να δηλώσετε αν συναινείτε στην επεξεργασία (π.χ. εγγραφή στο ).

- Σε κάθε περίπτωση που επικοινωνείτε μαζί μας για να ενημερωθείτε για προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρείας, νομίμως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στο πλαίσιο του προσυμβατικού σταδίου.

- Επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία (στατιστικές αναλύσεις στοιχείων πωλήσεων, έρευνααγοράς, προωθητικές ενέργειες), φροντίζοντας να λαμβάνουμε προηγουμένως τη συγκατάθεσή σας, όπου χρειάζεται.

- Ενδέχεται να επεξεργαστούμε προσωπικά σας δεδομένα αν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση της Εταιρείας με έννομη υποχρέωση.

-  Επεξεργαζόμαστε Βιογραφικά Σημειώματα καθόσον είναι απαραίτητο για τη λήψη απόφασης σύναψης σύμβασης εργασίας.

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Η Εταιρεία επεξεργάζεται πληροφορίες που συλλέγονται με τη χρήση κατάλληλης τεχνολογίας (π.χ. μέσω Cookies, analytics), για την ομαλή λειτουργία του Ιστοτόπου, τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε την Πολιτική
  • Εφόσον εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας μας επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα (e-mail κλπ) που μας παρέχετε για να σας αποστείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες μας, τα νέα της Εταιρείας, εκδηλώσεις και events της Εταιρείας, προσφορές και εκπτώσεις (newsletters).
  • Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας ή μέσω e-mail, τηλεφώνου, fax, social media επεξεργαζόμαστε ώστε να απαντήσουμε σε αιτήματα, ερωτήσεις και παράπονα που υποβάλετε και να σας προσφέρουμε υποστήριξη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Η Εταιρεία επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που περιλαμβάνονται σε βιογραφικά σημειώματα, για σκοπούς κάλυψης των δημιουργούμενων θέσεων εργασίας, ήτοι για την αξιολόγηση και τη λήψη απόφασης σύναψης σύμβασης εργασίας.
  • Προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε για να απαντήσουμε σε αιτήματα, ερωτήσεις, αξιολογήσεις που υποβάλετε κατά την επίσκεψή σας σε λογαριασμούς (profiles) και σελίδες (pages) του Ιστοτόπου στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπως Facebook, Instagram, GoogleMaps, Twitter, Pinterest, LinkedIn, Youtube, κλπ, για την προώθηση των σελίδων μας,καθώς και για να αναλύσουμε την απήχηση των σελίδων αυτών στο καταναλωτικό κοινό.Προσωπικά δεδομένα των χρηστών socialmedia που αλληλεπιδρούν με την Εταιρεία σε περιβάλλον κοινωνικής δικτύωσης, ενδέχεται να επεξεργαστούμε και στο πλαίσιο προώθησης των σελίδων / λογαριασμών μας. Η επεξεργασία των δεδομένων που κοινοποιείτε σε αυτές τις σελίδες (socialmedia) υπόκειται και στη σχετική πολιτική απορρήτου κάθε τόπου κοινωνικής δικτύωσης.
  • Η Εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες διαφήμισης/προώθησης, εταιρείες στατιστικών αναλύσεων, εταιρείες πληροφορικήςκαι μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι επεξεργάζονται για λογαριασμό μας προσωπικά σας δεδομένα. Διαβιβάζουμε στους ανωτέρω συνεργάτες μας μόνο όσα προσωπικά σας δεδομένα είναι απαραίτητα για την παροχή της υπηρεσίας που έχουμε συμφωνήσει και αποκλειστικά για τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.
  • Για πράξεις «άμεσης προώθησης», που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία της Εταιρείας για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στα πλαίσια του νόμου. Σε αυτήν την περίπτωση το υποκείμενο ενημερώνεται σχετικώς και λαμβάνεται η συγκατάθεσή του όπου χρειάζεται.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία παρέχει στα υποκείμενα των δεδομένων τα δικαιώματα που προβλέπονται στον νόμο και διευκολύνει την άσκησή τους. Συγχρόνως, παρέχουμε στα υποκείμενα πλήρη πληροφόρηση για τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

2.Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα τους και συναφούς με την επεξεργασία και τα δικαιώματά τους, πληροφόρησης.

  1. Δικαίωμα να ζητούν τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών προσωπικών δεδομένων τους.
  2. Δικαίωμα να ζητούν τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων.
  3. Δικαίωμα να ζητούν τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων.
  4. Δικαίωμα να λαμβάνουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να ζητούν να διαβιβαστούν τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα φορητότητας).
  5. Δικαίωμα να εκφράζουν την εναντίωσή τους στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων
  6. Δικαίωμα να μην υπόκεινται σε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που τα αφορούν ή τα επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο (δικαίωμα στην ανθρώπινη παρέμβαση).

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να στείλετε ταχυδρομική επιστολή (συστημένη) στην Εταιρεία«MEGA GROUP SECURITY A.E.», που εδρεύει στον Δήμο Γλυφάδας Αττικής, οδός Γούναρη, αριθ. 227, Τ.Κ. 16674ή e-mail στο: info@megagroupsecurity.gr.

Η Εταιρεία θα απαντήσει εγγράφως (e-mail ή ταχυδρομική επιστολή) εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίηση του αιτούντος για τις ενέργειες στις οποίες προέβη κατόπιν του αιτήματος. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Η Εταιρεία ενημερώνει το υποκείμενο των δεδομένων για την εν λόγω παράταση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης.

Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για εσάς. Εάν τα αιτήματα του υποκειμένου των δεδομένων είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί είτε: α) να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την ανακοίνωση ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, ή β) να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Επιπλέον, σε περίπτωση άσκησης ενός ή περισσοτέρων από τα προαναφερθέντα δικαιώματα διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα σχετικά αιτήματα θα διαβιβάζονται επίσης σε οποιονδήποτε τρίτο παραλήπτη στον οποίο ενδέχεται να έχουν διαβιβασθεί τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο των σκοπών επεξεργασίας, εκτός εάν αυτό αποδεικνύεται ανέφικτο ή εάν συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας στο e-mail:info@megagroupsecurity.gr. Η Εταιρεία μας είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή, έτοιμη να σας συνδράμει στην επίλυση του ζητήματος με τρόπο γρήγορο, δίκαιο και αποτελεσματικό. Επικουρικώς, αν το ζήτημά σας δεν επιλυθεί από την Εταιρεία μας,  μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην οποία μπορείτε να υποβάλετε και σχετική καταγγελία: www.dpa.gr, Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ.: +30 210 6475600, fax: +30 2106475628, e-mail: contact@dpa.gr.

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

Θα σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να δηλώσετε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας, εύκολα και δωρεάν, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, πριν την ανάκλησή της. Για περιπτώσεις που δεν σας παρέχεται η δυνατότητα αυτοματοποιημένης ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, επικοινωνήστε με οποιονδήποτε τρόπο με την Εταιρεία μας και θα σας παράσχουμε κάθε αναγκαία πληροφορία για την επιθυμητή ανάκληση.

Σε περίπτωση ανάκλησης της συγκατάθεσής σαςστη λήψη newsletter(opt-out), διατηρούμε το e-mailσας, σε ξεχωριστή λίστα (unsubscribelist) για την εξασφάλιση της συμμόρφωσής της Εταιρείας με την επιθυμία σας.

Η δήλωση αποδοχής της παρούσας Πολιτικής, μέσω της συμπλήρωσης από εσάς σχετικού τετραγωνιδίου στις ιστοσελίδες του Ιστοτόπου   ή με άλλον παρόμοιο τρόπο, λογίζεται ως ελεύθερη δήλωση της συγκατάθεσής σας για τη συλλογή, επεξεργασία και περαιτέρω διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς που σχετίζονται με τη χρήση του Ιστοτόπου μας, και τις παρεχόμενες σε αυτόν υπηρεσίες, οι οποίοι αναλύονται στην παρούσα Πολιτική.

Η άρνησή σας να παράσχετε τα προσωπικά δεδομένα που σας ζητούνται κατά περίπτωση, καθιστά αδύνατη την παροχή σε εσάς των υπηρεσιών του Ιστοτόπου, την επικοινωνία με την Εταιρεία κλπ.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία ενδέχεται να επιτρέπει την πρόσβαση στα δεδομένα σας, σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, για (i) τη συντήρηση / επισκευή των πληροφοριακών συστημάτων και εξοπλισμού (PC, servers, hardware) που υποστηρίζουν τη λειτουργία του Ιστοτόπου, καθώς και (ii) για την ανάπτυξη του Ιστοτόπου (development).

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Ιστοτόπου, τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. e-mail) ενδέχεται να κοινοποιηθούν από την Εταιρεία σε συνεργαζόμενες εταιρείες, προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών (π.χ. Διαφήμιση / Προώθηση, Cloudservices). Για τον σκοπό αυτόν θα επιλέγονται κατάλληλοι Εκτελούντες την Επεξεργασία που να παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, κατά τρόπο ώστε η επεξεργασία να πληροί τις απαιτήσεις του νόμου και να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων σας.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Εάν οι εκτελούντες την επεξεργασία είναι εγκατεστημένοι εκτός Ε.Ε.(E.O.X.), ή η επεξεργασία δεδομένων πρόκειται να γίνει εκτός Ε.Ε. τότε η διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σας γίνεται μόνο: i) σε χώρα για την οποία υφίσταται απόφαση επάρκειας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή ii) εάν ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή ο εκτελών την επεξεργασία έχει παράσχει κατάλληλες εγγυήσεις και υπό την προϋπόθεση ότι υφίστανται εκτελεστά δικαιώματα και αποτελεσματικά ένδικα μέσα για τα υποκείμενα των δεδομένων ή iii) σε κάθε άλλη περίπτωση που προβλέπεται στον νόμο.

ΤΟΠΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα στα

Πληροφορίες που συλλέγει η Εταιρεία μέσω του Ιστοτόπου, αποθηκεύονται στο GoogleDataCenter (GoogleAnalytics).

Πολιτική Απορρήτου Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ

Όλα τα προσωπικά δεδομένα τηρούνται για προκαθορισμένο και περιορισμένο διάστημα, ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, με το πέρας του οποίου, τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα διαγράφονται από τις βάσεις δεδομένων μας. Συγκεκριμένα, εφόσον δεν υφίσταται άλλος νόμιμος λόγος διατήρησης:

- Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της φόρμας επικοινωνίαςτου Ιστοτόπου καθώς και μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου επικοινωνίας με την Εταιρεία, για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την ολοκλήρωση της επικοινωνίας μας (απάντηση της Εταιρείας στο μήνυμά σας).

- Διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των λογαριασμών του Ιστοτόπουστα socialmedia, για όσο χρόνο συνδέεστε με οποιονδήποτε τρόπο με τους λογαριασμούς αυτούς (π.χ. εγγραφή ως συνδρομητής σε κανάλι της Εταιρείας στο YouTube, Likeσε σελίδα στο Facebook).

- Τα βιογραφικά σημειώματα που λαμβάνει η Εταιρεία καταστρέφονται αμέσως, όταν η Εταιρεία καταλήξει στη μη υποβολή – ακόμη και στο μέλλον – πρότασης συνεργασίας στον εργαζόμενο ή όταν αυτή τυχόν απορριφθεί από αυτόν. Άλλως, διατηρούνται για χρονικό διάσημα έως 2 ετών, για μελλοντική χρήση από την Εταιρεία μας, εκτός αν ο εργαζόμενος ειδικώς ζητήσει τη διατήρησή του βιογραφικού του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

- Διατηρούμε το

- Τα αρχεία Cookiesδιατηρούνται για χρονικό διάστημα που καθορίζεται αναλόγως της φύσης τους, της προέλευσης και του σκοπού για τον οποίο χρησιμοποιούνται. Περισσότερα στην Πολιτική .

Ο χρόνος που τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορεί να διατηρηθούν από την Εταιρεία μας καθορίζεται προσθέτως από τις σχετικές υποχρεώσεις της Εταιρείας μας που προβλέπονται στην κείμενη Νομοθεσίακαι τις προβλέψεις του νόμου για τη μέγιστη περίοδο διατήρησής τους. Εφόσον υπάρχουν νομικές αξιώσεις/απαιτήσεις αστικής φύσης της Εταιρείας μας, η Εταιρεία δύναται να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρόνο απαιτείται για τη δικαστική / εξώδικη επιδίωξη της ικανοποίησής τους.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία φροντίζει για τη διασφάλιση της εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στα δεδομένα σας. Συνεπώς, μόνο οι αρμόδιοι εργαζόμενοι της Εταιρείας μας επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρεί η Εταιρεία σε δικά της υπολογιστικά συστήματα, προστατεύονται μέσω κατάλληλου λογισμικού προστασίας. Ο Ιστότοποςχρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL.

Σε περίπτωση παραπομπής των χρηστών σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners, frames) στον Ιστότοπο, η Εταιρεία δεν ευθύνεται για την προστασία των δεδομένων των χρηστών σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους. Την ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πληροφορίες, την ασφάλεια των επισκεπτών και προστασία των προσωπικών δεδομένων τους και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών φέρουν ακέραια οι κάτοχοι, διαχειριστές και δικαιούχοι αυτών των δικτυακών τόπων, τους οποίους επισκέπτεται με δική του ευθύνη ο χρήστης. 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σε περίπτωση αμφισβήτησης ή οποιασδήποτε αξίωσης σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, ανεξαρτήτως του είδους της διαφοράς.

Για όλες τις ενέργειες ή νομικές διαδικασίες που προκύπτουν ή σχετίζονται με την παρούσα Πολιτική, την ισχύ της, την εφαρμογή, την εκπλήρωση ή παραβίαση ή το περιεχόμενο της παρούσας Πολιτικής, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήριακαι συγκεκριμένα τα Δικαστήρια των Αθηνών, των οποίων την δικαιοδοσία αναγνωρίζετε αμετάκλητα.

Παρά τα ανωτέρω, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της ενώπιον των δικαστηρίων του τόπου παραβίασης της παρούσας Πολιτικής.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η Εταιρεία μπορεί οποτεδήποτε να ενημερώσει ή τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική, προκειμένου να ανταποκρίνεται σε τυχόν αλλαγές στη λειτουργία του παρόντος Ιστοτόπου, στις υπηρεσίες που προσφέρει και στις διατάξεις του νόμου. Οι τροποποιήσεις θα αναρτώνται σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Με την επιφύλαξη της πραγματικής κατάστασης γιατί από τις απαντήσεις που έλαβα δεν προέκυψε τι ακριβώς αποθηκεύεται και πού. Π.χ. έλαβα για την ερώτηση Πού και για πόσο καιρό αποθηκεύονται και σε ποια μορφή (έγχαρτο / ψηφιακό αρχείο) τα προσωπικά δεδομένα (π.χ. στοιχεία που συλλέγονται από φόρμες του site) που σχετίζονται με τη λειτουργία του site (Φυσικό αρχείο, server, cloud κλπ)απαντήσεις όπως: «Δεν υπάρχει αποθήκευση κάποιου στοιχείου του επισκέπτη στο site ή στη βάση δεδομένων του Site, ακόμα και κατα τη χρήση του contactform». και «Το αν αποθηκεύετε ως εταιρία τα στοιχεία επικοινωνίας ή το email που στέλνετε απο τη φόρμα επικοινωνίας στο τοπικό σας server(ή cloudserver) δεν έχει σχέση με το site». και «H Φόρμα επικοινωνίας ΔΕΝ αποθηκεύει στοιχεία στη βάση δεδομένων του site».

Θα μας βρείτε

Τεγέας 13, Αργυρούπολη
16452, Αθήνα, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: +30 210 99 31 583
FAX: +30 210 99 58 627

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL