• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι χρήσης

Σας γνωστοποιούμε τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας, οι οποίοι διέπουν την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, για την πρόσβασή του σε αυτήν, αποδέχεται τους παρακάτω όρους. Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους όρους χρήσης, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

2.1 Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας (κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κλπ) εμπίπτει στην προστασία της νομοθεσίας περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

2.2 Απαγορεύεται η εγγραφή και η άμεση ή έμμεση, προσωρινή ή μόνιμη αναπαραγωγή του περιεχόμενου της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο και μορφή, εν όλω ή εν μέρει, η διασκευή, η προσαρμογή ή άλλες μετατροπές του περιεχομένου της ιστοσελίδας και η διανομή του στο κοινό με οποιαδήποτε μορφή μέσω πώλησης ή με άλλους τρόπους.

2.3 Απεικονίσεις προσώπων ή τόπων ή πραγμάτων που αποτελούν μέρος του περιεχομένου της Ιστοσελίδας είτε είναι ιδιοκτησία της MEGA GROUP SECURITY, είτε χρησιμοποιούνται στην Ιστοσελίδα κατόπιν σχετικής άδειας των δικαιούχων τους. Η οποιαδήποτε μορφή χρήσης αυτών των απεικονίσεων από τους χρήστες της Ιστοσελίδας εκτός των ορίων της τελευταίας, ή από οποιονδήποτε άλλον που εξουσιοδοτείται από τους χρήστες, απαγορεύεται. Σε περίπτωση παράβασης της ως άνω απαγόρευσης, ο χρήστης θα υποχρεωθεί να καταβάλει αποζημίωση στην MEGA GROUP SECURITY και στους τυχόν δικαιούχους και θα υποστεί ενδεχόμενες ποινικές κυρώσεις που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ MEGA GROUP SECURITY - ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε επισκέπτη - χρήστη.

H MEGA GROUP SECURITY δεν ευθύνεται:

  • Για τυχόν διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας
  • Για ενδεχόμενα σφάλματα που μπορεί να προκύψουν
  • Για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των servers μέσω των οποίων αυτή τίθεται στη διάθεσή σας
  • Για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων, στις οποίες παραπέμπει στην ιστοσελίδα της.

Η MEGA GROUP SECURITY διατηρεί κάθε δικαίωμα να περιορίσει, αναστείλει ή διακόψει χωρίς προειδοποίηση την πρόσβασή του επισκέπτη σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, οποιαδήποτε στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

E-mail επικοινωνίας για ζητήματα GDPR: info@megagroupsecurity.gr

Θα μας βρείτε

Τεγέας 13, Αργυρούπολη
16452, Αθήνα, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: +30 210 99 31 583
FAX: +30 210 99 58 627

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL