• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας ευχαριστούμε για τη παραμονή στην
ιστοσελίδα μας!

Είμαστε εδώ για εσάς!!!

Υψηλό Αίσθημα Ευθύνης και Ανώτατο Επίπεδο Υπηρεσιών

Η MEGA GROUP SECURITY A.E. στελεχώνεται από υπαλλήλους και διευθυντικά στελέχη πολυετούς εμπειρίας και γνώσης.
Πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015 από την MTIC INTERCERT σε υπηρεσίες ασφαλείας, στατική φύλαξη, υπηρεσίες φύλαξης φυσικών προσώπων καθώς και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας.
Η MEGA GROUP SECURITY ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε οργανισμούς, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εταιρίες, σε V.I.P., εκδηλώσεις (συνέδρια -συναυλίες-συγκεντρώσεις), διυλιστήρια, προστασία από Βιομηχανική Κατασκοπεία, Αντιτρομοκρατική προστασία και ασφάλεια, ασφάλεια εκθέσεων, ασφάλεια πλοίων κ.λ.π.
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και προετοιμασία σχεδίων ασφαλείας για την ασφάλεια (εσωτερική & εξωτερική) των οργανισμών και επιχειρήσεων και σε διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα ασφάλειας.
Πολυετή μελετητική εμπειρία στην διαμόρφωση, αξιοποίηση, παρακολούθηση και εκτέλεση σχεδίων ασφαλείας, στη σύνταξη και αξιολόγηση σχεδίων ασφαλείας, στη μεταφορά και διάχυση τεχνολογίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία θεμάτων διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας.

Σκοπός μας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε οργανισμούς, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εταιρίες, σε V.I.P., εκδηλώσεις (συνέδρια -συναυλίες-συγκεντρώσεις), διυλιστήρια, προστασία από Βιομηχανική Κατασκοπεία, Αντιτρομοκρατική προστασία και ασφάλεια, ασφάλεια εκθέσεων, ασφάλεια πλοίων κ.λ.π.
Διαθέτουμε πολυετή  εμπειρία στην οργάνωση και προετοιμασία σχεδίων ασφαλείας για την ασφάλεια (εσωτερική & εξωτερική) των οργανισμών και επιχειρήσεων και σε κατάστρωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα ασφάλειας.
Επιπλέον έχουμε πολυετή μελετητική εμπειρία στην διαμόρφωση, αξιοποίηση, παρακολούθηση και εκτέλεση σχεδίων ασφαλείας, στη σύνταξη και αξιολόγηση σχεδίων ασφαλείας, στη μεταφορά και διάχυση τεχνολογίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία θεμάτων διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Οι υπηρεσίες ασφαλείας της εταιρείας μας γεωγραφικά παρέχονται πανελλαδικά.
Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.
Δυνατότητα άμεσης κάλυψης οποιασδήποτε πρόσθετης ή έκτακτης ανάγκης άμεσα.
signature

Αστική Ευθύνη

Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας Έργου
Εγγυόμαστε στους πελάτες μας μέσω ασφαλιστηρίου συμβολαίου καλύψεις προς τρίτους, μέσω αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας.

Διοικητική Ομάδα

Ο λεπτομερής καθορισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών στις διάφορες θέσεις εργασίες που συνθέτουν τη δομή της επιχείρησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της και για την επιτυχή εξυπηρέτηση των διαφόρων αναγκών και απαιτήσεων από την επιλεγείσα δομή.
Η επιχειρηματική δομή της MEGA GROUP SECURITY, απεικονίζεται στο οργανωτικό διάγραμμα, το οποίο ακολουθεί, και στο οποίο φαίνονται τα επίπεδα οργάνωσης και λειτουργίας, και το οποίο περιλαμβάνεται στο εφαρμοζόμενο Σύστημα ISO 9001:2000.

Οργανόγραμμα

Θα μας βρείτε

Τεγέας 13, Αργυρούπολη
16452, Αθήνα, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: +30 210 99 31 583
FAX: +30 210 99 58 627

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL