• +30 210 99 31 583
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιχειρησιακοί Υπάλληλοι

Οι άνθρωποι μας

Η σημαντικότερη περιουσία μας

Ότι χρειαστείτε

Οι επιχειρησιακές μας θέσεις περιλαμβάνουν από προσωπικό ασφαλείας, οδηγούς, υπεύθυνους εκδηλώσεων

Πάθος και Ευθύνη

Οι εργαζόμενοι διαθέτουν υψηλά πρότυπα επιχειρησιακής απόδοσης και πάθος για άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Εργαστείτε Μαζί Μας

Η ΜΕGA GROUP SECURITY έχει όραμα και βασίζεται στην ισχυρές αξίες των ανθρώπων της βασισμένη σε μια μεγάλη επαγγελματική διαδρομή.
Έχει ξεκάθαρο Όραμα, Αξίες που εξασφαλίζουν, ότι το σύνολο των εργαζομένων έχουν πλήρη γνώση και κατανοούν απόλυτα την στρατηγική της, καθώς επίσης και το δικό τους ρόλο στην υλοποίηση αυτής.
Ανθρώπινο Δυναμικό
Το ανθρώπινο δυναμικό , καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών όπως αυτές προκύπτουν από το εύρος των δραστηριοτήτων της , ενώ σε συνεργασία με οίκους συμβούλων του εξωτερικού εκπαιδεύονται διαρκώς τα επιχειρησιακά στελέχη και οι εργαζόμενοι της για την υλοποίηση των διαφόρων ΈΡΓΩΝ.
Η επιλογή προσωπικού με ποιοτικά κριτήρια, η ακεραιότητά τους, η αφοσίωση σε πλήρη έλεγχο με την διοίκηση, μπορεί να προβλέψει και να αποφύγει κάθε είδους κίνδυνο. Η κατάρτιση του προσωπικού μας συνεχώς εμπλουτίζεται με συμμετοχή σε σεμινάρια, γνώση μεθόδων οι οποίες συνεχώς εξελίσσονται ώστε να είναι σε θέση να προβλέψουν και να διαχειρισθούν επικίνδυνες για την ασφάλεια καταστάσεις.
Το ανθρώπινο δυναμικό χωρίζεται σε διοικητικό και εκτελεστικό, βάσει των πελατειακών μας καλύψεων.
Οι άνθρωποι μας
Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των καλύτερων για τη κάθε θέση, στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, στην παροχή των απαραίτητων ευκαιριών και στην έμπνευση των αξιών της εταιρείας.
Ο λεπτομερής καθορισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών στις διάφορες θέσεις εργασίες που συνθέτουν τη δομή της επιχείρησης, είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία της και για την επιτυχή εξυπηρέτηση των διαφόρων αναγκών και απαιτήσεων της.
Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας στον τομέα φύλαξης, διέπεται νόμιμα από τις κρατικές αρχές, κατέχοντας άδεια ασφαλείας Ν2518/97 & είναι ασφαλισμένοι στον Εθνικό μας Κρατικό φορέα βάσει νόμου.
Προτεραιότητα της εταιρίας για συνεργασία είναι να πληρούνται οι κάτωθι βασικές προϋποθέσεις. Βασικός άξονας όμως της έναρξης και συνέχειας της συνεργασίας μας είναι η αποδεδειγμένα καθημερινή συμπεριφορά του φρουρού με την πολιτική της εταιρίας μας.

Προσόντα μελλοντικών φρουρών

-Απαραίτητη είναι η άδεια εργασίας security.
-Η εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση είναι επιθυμητή.
-Τομέας Δραστηριότητας & Τίτλος Θέσης Εργασίας -Τομέας: Επαγγέλματα Ασφαλείας
-Είδος Απασχόλησης, Μόνιμη απασχόληση
-Ηλικία Από: 18 Έως: 50
-Επαγγελματική συμπεριφορά

Άδεια εργασίας Security
Εμπειρία
Προϋπηρεσία
Διάθεση

Θα μας βρείτε

Τεγέας 13, Αργυρούπολη
16452, Αθήνα, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: +30 210 99 31 583
FAX: +30 210 99 58 627

Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά τα απαραίτητα στοιχεία
© 2017 Mega Group Security. All Rights Reserved. Designed By Datalink with ♥
Positive SSL